Axl Rose despre Sebastian Bach

de Morrison

Axl Rose despre Sebastian Bach
Dupa cum a anuntat Sebastian Bach zilele trecute, frontmanul Guns N' Roses, Axl Rose, va fi invitatul sau pe albumul Angel Down, a carui lansare va avea loc pe 20 noiembrie 2007 la Merovingian Music, Ltd. in colaborare cu propria casa de discuri a artistului, Get Off My Bach Productions.

Axl Rose si-a confirmat participarea la trei dintre piesele de pe album, este vorba despre (Love Is) A Bitchslap, Back in the Saddle (cover Aerosmith) si Stuck Inside.

Declaratia solistului Guns N' Roses cu privire la aceasta colaborare este urmatoarea: Bas m-a rugat sa cant pe noul lui disc, Angel Down, am fost de acord in principiu si l-am vizitat in studio. Mi-a cantat piesele si mi-a placut foarte mult melodia care deschide albumul, Angel Down, dar nu mi s-a parut ca se potriveste cu vocea mea, desi ar fi fost foarte cool sa fiu si eu pe melodia asta, deoarece este criminala!

Pentru ca inregistrarile s-au petrecut intr-un mod foarte distractiv, partea mea de pe acest disc a fost facuta mai mult pentru a satisface curiozitatea mea, a lui Bas si a producatorului Roy Z. Am vrut sa vedem daca implicarea mea aduce ceva bun albumului, mai spune Axl.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: