Axl Rose pe noul album S. Bach

de Morrison

Axl Rose pe noul album S. Bach
Sebastian Bach, fostul frontman al formatiei Skid Row, a dezvaluit ca unul dintre invitatii de pe viitorul sau album solo este nimeni altul decat Axl Rose. Albumul se va intitula Angel Down si va fi lansat pe 20 noiembrie.

Axl Rose va canta impreuna cu Sebastian Bach doua piese de pe acest album, (Love Is) A Bitchslap, si un cover Aerosmith intitulat Back in the Saddle.

Angel Down este primul material solo al artistului din ultimii opt ani. Productia a fost realizata de Roy Z, care a mai lucrat cu Bruce Dickinson, Rob Halford, Judas Priest. Albumul a fost inregistrat in lunile iulie si august 2007 la Sound City Studios in Hollywood.

Trupa lui Sebastian Bach este compusa in prezent din: chitaristul Metal Mike Chlasciak (Painmuseum, Halford), basistul Rob DeLuca (Spread Eagle), tobarul Jason West (Neurotica) si chitaristul Johnny Chromatic.

Intrebat care este tema noului sau album, Sebastian Bach a declarat ca l-a compus avand tot timpul in minte destinul tinerilor din America.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook