Carte autobiografica Slash

de Morrison

Carte autobiografica Slash
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses si actualul membru Velvet Revolver, Slash, a vorbit despre cartea sa autobiografica.

Poate fi citita asa cum citesti un jurnal, a spus el. Initial nu am dorit sa scriu o carte, pentru ca mi se parea ceva prea definitiv, dar iata ca m-am lasat convins sa o fac pana la urma, spune Slash.

Potrivit celor de la ContactMusic.com, Slash i-a socat recent pe participantii la o ceremonie organizata de Hard Rock Hotel and Casino in Las Vegas in cinstea sa, pe data de 14 iulie 2007, aparand cu o chitara despre care a declarat ca a furat-o in urma cu cativa ani de la respectivul hotel.

"Chitara era intr-un vestiar si am luat-o. N-a revendicat-o nimeni, asa ca am plecat cu ea. Am cantat la ea in toti anii acestia. Dar m-am gandit ca e un mod frumos de a-i recompensa pe cei de la Hard Rock pentru ca ma premiaza astazi, dandu-le-o inapoi".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: