Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Guns N Roses

de Buvnitz

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Guns N Roses

Ciuc Premium este berea oficiala a primului concert sustinut in Romania de Guns N’Roses, trupa americana care a vandut peste 100 milioane de albume in intreaga lume.

Concertul Guns N’Roses de la Bucuresti face parte din turneul „Chinese Democracy World Tour” si va avea loc pe data de 21 septembrie in Bucuresti, la Romexpo, fiind organizat de compania D&D East Entertainment.

Guns N Roses Concert Bucuresti Eventim Romexpo Romania">Cumpara Bilete - Click Aici

„Asocierea marcii Ciuc Premium cu una dintre cele mai populare trupe rock din ultimele trei decenii, prin pozitionarea sa ca berea oficiala a concertului, ne onoreaza si vine ca o confirmare a faptului ca berea Ciuc Premium este sustinatoarea celor mai importante evenimente muzicale ale verii 2010 si nu numai. Concertul trupei Guns N’Roses, parte a platformei "Ciuc Premium - gustul muzicii de calitate", este o noua ocazie deosebita de a le oferi o bere de calitate iubitorilor muzicii de calitate” declara Paul Markovits, Director Marketing Heineken Romania.

Cu peste 100 milioane de albume vandute in intreaga lume, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele 3 decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie al trupei a fost solistul acesteia, AXL ROSE, pe numele sau real, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal inconfundabil si prin prestatia scenica deosebita. De-a lungul timpului, cei de la Guns N’ Roses au impresionat prin aparitiile live, asa ca „Chinese Democracy World Tour” a devenit un prilej pentru fanii din toata lumea sa ii revada dupa o pauza indelungata. Turneul de promovare a ultimului album al trupei, „Chinese Democracy”, lansat in anul 2008, ii aduce pe cei de la Guns N’ Roses in premiera in Romania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook