Clientii Vodafone au reducere la biletele pentru concertul Guns N Roses

de Buvnitz

Clientii Vodafone au reducere la biletele pentru concertul Guns N Roses

Vodafone Romania are placerea sa ofere clientilor sai bilete la preturi reduse cu 11 - 14% pentru concertul Guns N’Roses. Acest beneficiu este oferit de Vodafone tuturor clientilor sai, noi si existenti, ca urmare a parteneriatului incheiat cu organizatorii concertului Guns N’Roses, ce va avea loc la Bucuresti, in 21 septembrie.

Mentionam ca numarul biletelor la pret redus este limitat, Vodafone preluand cate 2000 de bilete pentru fiecare categorie de pret. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 16 august, in toate magazinele Vodafone din tara, la preturile urmatoare.

- Normal Circle: 110 RON (reducere de 14%);
- Golden Circle: 170 RON (reducere de 11%);
- VIP: 230 RON (reducere de 13%);
- VIP -1: 260 RON (reducere de 12%).

Guns N Roses Concert Bucuresti Eventim Romexpo Romania" target="_blank" href="http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/rock_pop/76379,526/event.html">Cumpara Bilete - Click Aici

In perioada urmatoare, Vodafone va organiza concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N’Roses. Urmariti-ne pe Facebook si pe Twitter pentru mai multe detalii.

Show-ul Guns N’Roses de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.

Vodafone a sponsorizat organizarea mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode, prin programul Vodafone Best Music.

Cu peste 100 milioane de albume vandute in intreaga lume, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele 3 decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie al trupei a fost solistul acesteia, AXL ROSE, pe numele sau real, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal inconfundabil si prin prestatia scenica deosebita. De-a lungul timpului, cei de la Guns N’ Roses au impresionat prin aparitiile live, asa ca „Chinese Democracy World Tour” a devenit un prilej pentru fanii din toata lumea sa ii revada dupa o pauza indelungata. Turneul de promovare a ultimului album al trupei, „Chinese Democracy”, lansat in anul 2008, ii aduce pe cei de la Guns N’ Roses in premiera in Romania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook