Concertele Guns N Roses nu au fost anulate. Contul lui Axl a fost spart

de Buvnitz

Concertele Guns N Roses nu au fost anulate. Contul lui Axl a fost spart

Guns N Roses nu vor anula concertele programate sau cel putin asta sustine un purtator de cuvant pentru festivalul Reading And Leeds unde grupul va concerta in weekend-ul 27-29 august.

Conform unor informatii primite de la managementul grupului, contul de Twitter al artistului a fost spart iar informatia conform careia concertele au fost anulate este una falsa.

Totusi reamintim ca in acest moment nu exista o informatie oficiala. Nu exista un comunicat referitor la mesajul emis pe contul de Twitter si nici confrimarea managementului legata de o posibila spargere.

Potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter Axl Rose, solistul Guns N Roses anunta ca toate concertele anuntate pana in acest moment sunt in mod oficial anulate.

Mesajul a fost postat prin intermediul unui iPhone, expertii fiind de parere ca cineva a spart contul artistului. Totusi Axl Rose nu a confirmat si nici infirmat stirea.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook