Formula clasica Guns N Roses s-a reunit...virtual (audio si video)

de Buvnitz

Formula clasica Guns N Roses s-a reunit...virtual (audio si video)

La inceputul anilor 90 Guns N Roses era considerata cea mai mare trupa rock din lume. Dupa un asemenea succes a urmat si transformarea in actuala formula Guns N Roses plus proiectele separate Slash si Velvet Revolver.

Dupa un turneu de trei ani culminat de revolte, controverse si exodul a doi membri, Slash paraseste trupa in urma tensiunilor dintre el si Axl Rose.

De atunci Slash a lansat muzica sub numele Slash's Snakepit si Velvet Revolver.

Axl Rose nu a renuntat si s-a intors cu o formula reincarnata Guns N Roses, alaturi de muzicieni cu renume printre care se numara si celebrul chitarist Buckethead.

Pentru a onora acest nume grandios al muzicii, DJ 5agge a combinat vocile lui Axl Rose de pe Chinese Democracy cu piese de pe Velvet Revolver (unde au inregistrat Slash, Duff McKagan, Matt Sorum si Dave Kushner) plus piese de pe albumul solo a lui Slash.

Vocile lui Slash au fost imprumutate de pe piesele Prostitute, Chinese Democracy, If The World, There Was A Time, Scraped si Madagasar.

Instrumentatiile provin din piesele Beautiful Dangerous, Slither si Messages.

Axl si Slash poate ca nu se vor reuni vreodata insa acum avem piesele de mai jos.

D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Cumpara Bilete - Click Aici

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook