Guns N Roses si W.A.S.P.

de Morrison

Guns N Roses si W.A.S.P.
Dizzy Reed de la Guns N' Roses, Jizzy Pearl de la Ratt, Chris Holmes de la W.A.S.P. si Brian Tichy (Ozzy Osbourne, Billy Idol) se vor reuni si vor urca impreuna pe scena pentru un jam session intitulat The Big Ball Stars care va avea loc pe 28 iulie la The Knitting Factory in Hollywood, California.

Guns N' Roses se vor reforma pentru a aniversa 20 de ani de la lansarea albumului Appetite For Destruction. Din pacate, Axl Rose nu va fi prezent.

Tobarul Stephen Adler a declarat ca evenimentul va avea loc pe data de 28 iulie, in Key Club, situat in Los Angeles. De asemenea, acesta a spus ca va fi prezent alaturi de Slash, Izzy si Duff. Desi Rose nu este asteptat, Adler insista asupra faptului ca o reuniune completa va avea loc. Daca nu acum, probabil in viitorul apropiat.

Stephen a declarat urmatoarele: "Am vorbit cu Axl recent si sunt sigur ca exista o sansa. Va fi un eveniment monumental."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: