GUNS N' ROSES va lansa pachetul "Use Your Illusion I & II" cu 63 de piese audio si videoclipuri nelansate anterior

de Cristi Nedelcu

GUNS N' ROSES va lansa pachetul


UME/Geffen va sarbatori mostenirea muzicala incredibila a lui GUNS N' ROSES cu „Use Your Illusion I & II”, setul suprem care contine lansarile multi-platina ale trupei din 1991 „Use Your Illusion I” si „Use Your Illusion II”. Pregatite pentru lansare pe 11 noiembrie, pachetul super deluxe „Use Your Illusion I & II” prezinta un total de 97 de piese, 63 fiind nelansate anterior. Acesta fi disponibil in mai multe configuratii, inclusiv un Super Deluxe Seven-CD + Blu-ray, un Super Deluxe Twelve-LP + Blu-ray, doua editii Deluxe cu doua CD-uri ale „Use Your Illusion I” si „Use Your Illusion II” separat , versiunile standard 1CD si 2LP ale „Use Your Illusion I” si „Use Your Illusion II” separat.

In toate formatele, albumele originale de studio „Use Your Illusion I” si „Use Your Illusion II” au fost complet remasterizate pentru prima data, din transferuri de inalta rezolutie de 96 kHz pe 24 de biti de la stereo original de 1/2 inch la maestri analogi. Toate versiunile vor fi disponibile pentru stream si ca descarcari digitale, toate configuratiile fiind disponibile pentru precomanda si pre-salvare.

Al treilea si al patrulea album de studio al lui GUNS N' ROSES, foarte asteptat, „Use Your Illusion I” si „Use Your Illusion II”, au fost lansate initial simultan pe 17 septembrie 1991. Odata cu succesul masiv al „Lies” si „Appetite For Destruction” , trupa a avut sarcina descurajanta de a urma un album. Nu numai ca trupa a dat rezultate, GUNS N' ROSES a surprins lumea lansand nu unul, ci doua noi albume de studio de lunga durata. La lansare, „Use Your Illusion I” a ajuns pe locul 2, iar „Use Your Illusion II” a ocupat simultan locul 1 in topul Billboard 200, vanzandu-se in peste 500.000 de exemplare in primele doua ore de la lansare, cu vanzari estimate de peste 685.000 si, respectiv, 770.000, in prima saptamana de la lansare.

„Use Your Illusion I” prezinta coperta bombastica a trupei a piesei „Live And Let Die” a lui Paul McCartney, hitul din Top Ten „Don’t Cry” si ceea ce NPR a descris drept „one of the ultimate hard-rock power ballads”, piesa trupei. Imnul anilor '90 si baza MTV „November Rain”, care a ajuns pe locul 3 in Billboard’s Hot 100, petrecand un total de 30 de saptamani in top si detine titlul primului videoclip din anii ’90 care a atins pragul de 1 miliard de vizualizar pe YouTube — acum se apropie de 2 miliarde de vizualizari.

„November Rain” va include acum o adevarata orchestra de 50 de piese pentru prima data recent inregistrata, dirijata si aranjata in 2021 de compozitorul Christopher Lennertz, castigator al premiului Grammy si nominalizat la premiul Emmy.

„Use Your Illusion II” include single-ul din Top 50 al trupei „You Could Be Mine”, „Civil War”, care a ajuns pe locul 4 in topul Billboard Mainstream Rock Airplay, „Knocking On Heaven's Door” al lui Bob Dylan, plus o versiune alternativa de „Don’t Cry” cu versuri diferite.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: