Pentru Guns N' Roses trei chitaristi sunt mai buni decat doi

de Chaos Lore

Pentru Guns N' Roses trei chitaristi sunt mai buni decat doi

Chitaristul Ron "Bumblefoot" Thal de la Guns N' Roses a declarat intr-un interviu recent ca "poti face mult mai multe cu trei chitaristi decat cu doi".

Bumblefoot sustine ca nu este o problema sa aiba trei chitaristi in trupa, desi fiecare devine lead guitarist in functie de piesa. "Sa fim trei chitaristi este usor. Poti face mult mai multe cu trei chitare", spune artistul.

"De exemplu, poti sta in triunghi. Poti face coveruri de metal old-school extraordinare gen Maiden, Priest, Queensryche, sau chestii clasice ca Thin Lizzy si Boston".

"Suntem destui incat sa ne apucam de glumele cu becul. Stii? (De cati chitaristi este nevoie pentru a insuruba un bec?)... Iar daca unul dintre chitaristi renunta subit si pleaca de pe scena, nici macar nu se observa - am incercat si eu, functioneaza!", povesteste Bumblefoot.

D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Guns N Roses Concert Bucuresti Eventim Romexpo Romania" target="_blank" href="http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/rock_pop/76379,526/event.html">Cumpara Bilete - Click Aici

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook