Reprezentantul Reading And Leeds are ultimul cuvant

de Chaos Lore

Reprezentantul Reading And Leeds are ultimul cuvant

Melvin Benn are ultimul cuvant despre festivalul britanic Reading And Leeds (27-29 august), vorbind despre The Libertines si Guns N Roses intr-un interviu acordat NME.

Axl Rose a declarat inainte sa iasa de pe scena ca "Acest razboi nu s-a terminat inca", dupa ce Benn le-a taiat sunetul deoarece depasisera ora de incheiere a concertului.

Benn a incercat sa domoleasca acest conflict, declarand recent ca "Cu singuranta i-as chema din nou la festival, dar nu stiu daca vor veni sa cante. Ma indoiesc ca voi primi o felicitare de Craciun de la ei. Nu e personal, cred ca trupa e foarte buna. De ce as lua-o personal?".

Acesta a mai marturisit si ca se astepta sa iasa haos cu The Libertines, dar ca a fost mai multumit de concertul lor. Trupa a parasit scena fara nicio explicatie la un moment dat in mijlocul unei piese, cand le-a picat sunetul. "Oricine a venit la acest festival si a citit presa inainte s-a asteptat ca The Libertines sa fie o problema, insa au fost profesionisti", a mai spus Benn.

Organizatorul i-a mai laudat si pe Blink-182 si Arcade Fire pentru concertele lor.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook