Slash: Am putea discuta despre o reunire Guns daca Axl si-ar cere scuze

de anca civitu

Slash: Am putea discuta despre o reunire Guns daca Axl si-ar cere scuze


Chitaristul american Slash a declarat intr-un interviu recent ca este dispus sa discute despre o eventuala reunire a trupei Guns N'Roses, doar daca Axl Rose il va suna pentru asi cere scuze.

Intervievat de jurnalistii americani cu putin timp de turneul mondial pe care celebrul chitarist il va sustine cu rockerul Ozzy Osbourne, in acest an, Slash a declarat ca ar fi dispus sa discute cu Axl Rose despre o eventuala reunire a trupei Guns N'Roses, cu conditia ca fostul sau coleg sa il sune si sa isi ceara scuze. Totodata, Slash a marturisit ca nu se asteapta ca acest lucru sa se intample prea curand.

Intrebat cum ar reactiona daca Axl Rose l-ar suna, si-ar cere scuze si i-ar spune ca vrea sa reformeze trupa Guns N'Roses, Slash a declarat: "Acesta este unul dintre acele apeluri telefonice pe care as fi foarte surprins sa le primesc. Insa, daca acest lucru s-ar intampla cu adevarat, desi nu cred ca se va intampla , atunci as incerca sa am cel putin o conversatie cu el pe aceasta tema".

Slash a parasit trupa Guns N'Roses in 1996 si, potrivit presei anericane, nu a mai vorbit niciodata cu Axl Roses de atunci.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook