Slash crede in posibilitatea reunirii originalului Guns N Roses

de Chaos Lore

Slash crede in posibilitatea reunirii originalului Guns N Roses


Slash ( Velvet Revolver, Guns N Roses) a vorbit recent despre Duff McKagan si Guns N Roses.

Intrebat despre concertul in cadrul caruia Duff McKagan a urcat pe scena cu Guns N' Roses la Arena O2 din Londra (14 octombrie), Slash a declarat: "A fost tare. Am primit un email de la Duff in care zicea 'Am fost cazat intr-un hotel si Axl Rose este cazat in camera de alaturi', si asa a inceput totul".

"Si asa mi-a scris toata ziua, pana cand la un moment dat mi-a spus ca pleaca spre locatia concertului impreuna cu Axl. Si am zis Wow, pentru ca au trecut multi ani", povesteste Slash.

"Asa ca in urmatorul mail spunea ceva despre faptul ca vor canta impreuna pe scena. Si au cantat cinci sau sase piese. Cred ca a fost tare.", spune chitaristul.

"Iar a doua zi mi-a scris ca a fost tare si ca i-a placut, au iesit impreuna sa ia cina. Si au stat impreuna cam o ora, asta e singura parte nasoala, eu nu cred ca as fi suportat", marturiseste Slash.

Cat despre o posibila reunire a Guns N Roses in formula clasica, Slash a declarat: "Ne-am gandit la asta, dar nimeni nu a zis clar 'Hai sa ne reunim'. Daca Axl ar zice sa facem asta, nu m-ar deranja ideea. Daca toata lumea ar fi de acord si lucrurile ar fi clare intre noi... Oricum , pentru asta trebuie sa ne lamurim niste disonante din trecut, lucru de care nici macar nu ne-am apucat. Sunt o gramada de fani care ar vrea sa ne vada pe scena impreuna, ar fi tare", a spus artistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook