Toate concertele Guns N Roses au fost anulate? (Update)

de Buvnitz

Toate concertele Guns N Roses au fost anulate? (Update)

Potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter Axl Rose, solistul Guns N Roses anunta ca toate concertele anuntate pana in acest moment sunt in mod oficial anulate.

Detalii nu sunt momentan cunoscute.

Mesajul a fost postat prin intermediul unui iPhone, expertii fiind de parere ca cineva a spart contul artistului. Totusi Axl Rose nu a confirmat si nici infirmat stirea.

Update (15:11):

Guns N Roses nu vor anula concertele programate sau cel putin asta sustine un purtator de cuvant pentru festivalul Reading And Leeds unde grupul va concerta in weekend-ul 27-29 august.

Conform unor informatii primite de la managementul grupului, contul de Twitter al artistului a fost spart iar informatia conform careia concertele au fost anulate este una falsa.

Totusi reamintim ca in acest moment nu exista o informatie oficiala. Nu exista un comunicat referitor la mesajul emis pe contul de Twitter si nici confrimarea managementului legata de o posibila spargere.

Pana la alte vesti va reamintim ca D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Cumpara Bilete - Click Aici

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook