Toate concertele Guns N Roses au fost anulate? (Update)

de Buvnitz

Toate concertele Guns N Roses au fost anulate? (Update)

Potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter Axl Rose, solistul Guns N Roses anunta ca toate concertele anuntate pana in acest moment sunt in mod oficial anulate.

Detalii nu sunt momentan cunoscute.

Mesajul a fost postat prin intermediul unui iPhone, expertii fiind de parere ca cineva a spart contul artistului. Totusi Axl Rose nu a confirmat si nici infirmat stirea.

Update (15:11):

Guns N Roses nu vor anula concertele programate sau cel putin asta sustine un purtator de cuvant pentru festivalul Reading And Leeds unde grupul va concerta in weekend-ul 27-29 august.

Conform unor informatii primite de la managementul grupului, contul de Twitter al artistului a fost spart iar informatia conform careia concertele au fost anulate este una falsa.

Totusi reamintim ca in acest moment nu exista o informatie oficiala. Nu exista un comunicat referitor la mesajul emis pe contul de Twitter si nici confrimarea managementului legata de o posibila spargere.

Pana la alte vesti va reamintim ca D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

Cumpara Bilete - Click Aici

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook