Biografie Gwar



Gwar

Genuri muzicale:
ThrashHeavy

Trupe similare:
Metallica  Sepultura  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Slayer

GWAR este o trupa de thrash metal formata in 1985. Formatia este cunoscuta pentru costumele inspirate din filmele SF si Horror. Versurile trateaza probleme politice, tabuuri, precum si povesti comice. Costmele sunt fabricate din cauciuc, fibra si latex.
Un alt trademark al trupei este cricticarea celelbritatilor. Printre victimele formatiei, se numara O.J. Simpson, George W. Bush, Jerry Garcia, Osama BIn Laden, Adolf Hitler si Paris Hilton. Initial, stilul muzical GWAR, se indrepta spre punk rock. Americanii cantau piese scurte si simple, ulterior, indreptandu-se spre hardcore si crossover thrash.
Pe 7 aprilie, 2007, GWAR au lansat mult asteptatul videoclip al piesei Eighth Lock, extras de pe albumul Beyond Hell. A urmat turneul Sounds of the Underground, alaturi de Shadows Fall, Chimaira, Job for a Cowboy, Amon Amarth, Goatwhore si Suicidal Tendencies.

Stil: thrash metal/heavy metal/shock rock/hardcore punk/comedy rock

Componenta:
Oderus Urungus - voce
Flattus Maximus - chitara
Balsac the Jaws of Death - chitara
Beefcake the Mighty - bas
Jizmak Da Gusha - tobe

Discografie:
Hell-O (1988)
Hell-o Europe (1989)
Scumdogs of the Universe (1990)
The Road Behind (1992)
America Must Be Destroyed (1992)
This Toilet Earth (1994)
RagNaRok (1995)
Carnival of Chaos (1997)
We Kill Everything (1999)
Violence Has Arrived (2001)
War Party (2004)
Beyond Hell (2006)
GWAR
www.gwar.net
www.myspace.com/5871378


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook