Cumpara trei bilete la concertul Haggard si primesti unul gratis

de Buvnitz

Cumpara trei bilete la concertul Haggard si primesti unul gratis

Cumpara-ti acum bilet impreuna cu prietenii la concertul Haggard ce va avea loc pe data de 14 August la Tabara Medievala Bistrita. In perioada 19 Iulie - 1 august la achizitionarea a 3 bilete primesti 1 bilet gratis!

Promotia este valabila in toate cele trei retele de vanzare: Eventim, TicketPoint si Biletoo pentru pachetele de 3+1 bilete achizitionate simultan. Biletele (abonamentele) sunt valabile pe toata perioada festivalului.

Cumpara Bilete - Click aici

Tabara Medievala va avea loc la Bistrita-Heidenfeld in perioada 13-15 August 2010. Formatia germana Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special.

Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni.

In cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. In timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala cu cimpoaie si tobe.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook