Haggard anunta oficial concertul din Bistrita (video)

de Buvnitz

Haggard anunta oficial concertul din Bistrita (video)

Formatia germana Haggard - cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa - va sustine un concert pe data de 14 August 2010 in orasul medieval Bistrita. Trupa si-a anuntat oficial prezenta la Bistrita in cadrul turneului european Era Divina ce se desfasoara in aceasta luna si care aniverseaza 20 de ani de activitate a trupei.

Videomesajul trupei poate fi vizionat mai jos.

Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale , publicul avand posibilitatea sa se bucure si de alte surprize. Trupa se va deplasa la Bistrita cu un autocar special si va canta in cea mai extinsa formula a sa, aceea de 18 muzicieni. Concertul va avea loc in incinta zonei de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali.

Tabara va gazdui principalele ordine cavaleresti din Transilvania care vor sustine spectacole specifice, interactive cu publicul, spectacole cu foc, demonstratii si turniruri pe cai. Alte concerte vor fi sustinute de formatiile Trooper si cimpoierii Holloenek din Ungaria.

Accesul publicului va avea loc pe baza de bilet.

Biletele (abonamentele) de acces general au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta, Humanitas si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line) si vor fi valabile pe toata perioada festivalului, 14-15 August 2010.

Pretul biletelor (abonamentelor) este de de:

- 50 lei pana in data de 25 Iunie 2010
- 60 lei in perioada 26 Iunie – 13 August
- 70 lei la fata locului

Accesul in tabara se poate face incepand cu data de 13 August.

Bilete pentru ziua de 15 August se vor pune in vanzare doar la fata locului, iar pretul acestora va fi de 10 lei.

Copiii pana la varsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 14 ani se vor pune in vanzare la fata locului bilete cu reducere de 50%.

Detinatorii de bilete vor beneficia de spatii de campare gratuite (intr-un numar limitat), parcare pazita, acces la toalete si dusuri.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook