Haggard au cantat Imnul Romaniei la Bistrita (video)

de Buvnitz

Haggard au cantat Imnul Romaniei la Bistrita (video)

Peste 2.500 de persoane au participat, sambata seara, la Bistrita, la concertul trupei germane Haggard, sustinut in cadrul Taberei Medievale, membrii trupei intonand inclusiv cateva pasaje muzicale din Imnul National al Romaniei, timp in care publicul a inceput sa cante versurile, anunta Mediafax.

Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, a urcat pe scena amenajata in zona de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara in jurul orei 22.30, cu aproape o ora si jumatate mai tarziu decat fusese anuntat concertul, toate evenimentele de sambata din Tabara Medievala fiind decalate cu cel putin o ora din cauza caniculei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Membrii trupei au intonat cateva pasaje muzicale din Imnul National al Romaniei, timp in care publicul a inceput sa cante versurile.

In fata scenei, in zona VIP, au fost acceptati initial doar cei care purtau costume gotice sau medievale, dar, de indata ce au urcat pe scena, membrii trupei au cerut intregului public sa vina mai aproape de ei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook