Mai mult de jumatate din biletele la Haggard s-au vandut!

de Morrison

Mai mult de jumatate din biletele la Haggard s-au    vandut!
Au trecut doar 10 zile de cand au fost puse in vanzare biletele (numar limitat 900 de bucati) pentru concertul Haggard si Remember Twilight din data de 18 noiembrie de la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Desi pana la data concertului mai sunt doua luni, mai mult de jumatate din acestea s-au vandut si multe sunt deja rezervate pe site-ul Eventim, fapt ce dovedeste ca publicul asteapta cu nerabdare acest concert!

Persoanele care vor achizitiona bilete pana la sfarsitul acestei luni (septembrie) pot intra intr-un concurs ce ofera posibilitatea ca 10 persoane sa participe la o sesiune de autografe cu formatia Haggard. Pentru acest lucru trebuie sa trimiteti un email si sa specificati seria biletului (RO .........) la adresa: promo@promusicprod.ro, subiectul e-mail-ului fiind Haggard.

La adresa: www.myspace.com/haggard2007 puteti asculta cateva piese de pe noul album Haggard, Tales of Ithiria.

Reamintim ca pretul biletelor este de 60 RON pana in data de 10 noiembrie si 70 RON dupa data de 10 noiembrie, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim, in Magazinele Germanos si Carrefour/Voiaj din tara.

www.haggard.de

www.myspace.com/haggard2007
www.remember-twilight.de

Eveniment organizat de Promusic Prod, revista Maximum Rock.

Sursa: Promusic Prod.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: