Ultimele 30 de bilete la concertul Haggard de la Bucuresti

de Buvnitz

Ultimele 30 de bilete la concertul Haggard de la Bucuresti


Astazi, 5 mai 2011, sub titulatura “The Dark Symphony Tour 2011” se da startul unui nou turneu al formatiei Haggard, printr-un prim concert la Zlin (Cehia), la Masters Of Rock Cafe. Turneul va ajunge si in Romania, pe data de 8 mai, data la care fanii formatiei ii vor putea urmari intr-un show incendiar la The Silver Church din Bucuresti.

Au mai ramas doar 30 de bilete la acest concert!

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la pretul de 75 lei.

Reamintim ca ultimul concert Haggard la Bucuresti s-a desfasurat in aceeasi locatie, The Silver Church Club, in data de 18 aprilie 2010, cu casa inchisa, fiind al doilea concert sold out al germanilor dupa cel din 18 noiembrie 2008, de la Cluj-Napoca.

In deschiderea concertului Haggard pe scena va urca trupa germana Crow7. In cadrul celor 50 de minute alocate formatiei, Crow7 va prezenta piese de pe cele doua materiale discografice: “Light In My Dungeon” - 2010 si “The Picture” - 2006.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook