TIM RIPPER OWENS si PAUL BOSTAPH, invitati in studioul Rock FM

de Chaos Lore

TIM RIPPER OWENS si PAUL BOSTAPH, invitati in studioul Rock FM


Studioul Rock FM a avut joi doi invitati speciali: Tim "Ripper" Owens (ex. Judas Priest, Iced Earth) si Paul Bostaph (ex. Slayer, Testament). Artistii au venit in Romania insotiti de James Lomenzo (ex. Megadeth, Ozzy Osbourne, Black Label Society) si Dave Linsk (Overkill) si formeaza impreuna trupa HAIL!, ce a sustinut, in premiera in Romania, un concert in clubul Safe House.


Proiectul Hail! a inceput la initiativa managerului lui Tim, a povestit invitatul. "Ideea a fost sa ne intalnim si sa facem ceea ce ne place, publicul putand sa ne vada intr-o lumina diferita. "Exista numeroase trupe de metal, numai ca lucrurile se schimba, fie ca ne place, fie ca nu. Heavy Metal-ul merge inainte", le-a declarat Tim Owens gazdelor Alin Dinca si Cristian Hrubaru.

"Cel mai impresionant spectacol pe care l-am avut cu Slayer a fost in 1992, la Castle Donington. A fost al optulea spectacol cu Slayer si o experienta extraordinara. Imi era foarte frica sa nu fac o greseala", le-a povestit Paul Bostaph ascultatorilor Rock FM.

"Ma inteleg bine cu Yngwie Malmsteen. Ii place sa cante la chitara, iar mie imi place sa lucrez cu el", a declarat Tim "Ripper" Owens, in vreme ce Paul Bostaph a povestit ca unul dintre lucrurile care l-au inspirat in cariera muzicala a fost un concert Rod Stewart la televizor.

"Aveam 12 sau 13 ani si imi placea sportul. Jucam fotbal mult. Ma uitam la concertul lui Rod Stewart la televizor si eram fascinat de tobosar, nu-mi puteam lua ochii de la el. Ma gandeam: daca tipul asta greseste, toata trupa a incurcat-o. La sfarsitul concertului, Rod Stewart a aruncat mingii de fotbal publicului. In acel moment, voiam sa cant la tobe intr-o trupa, dar voiam sa lovesc si mingea cu piciorul, ceea ce am avut ocazia sa fac odata", si-a amintit Owens.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: