Concert Hammerfall in noiembrie la Bucuresti

de Buvnitz

Concert Hammerfall in noiembrie la Bucuresti


Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 21.00, gigantii heavy metal vor lua cu asalt scena Hard Rock Cafe. Concertul face parte din mult asteptatul turneu de promovare a albumului Infected, “European Outbreak 2011”, care se anunta de pe acum a fi un mare succes.

Dupa ce vara 2011 va fi una a festivalurilor internationale, “incepand cu 25 octombrie si pana pe 10 decembrie vom porni in adevaratul turneu de promovare a albumului Infected”, declara chitaristul Oscar Dronjak. “Veti vedea atunci ce are Hammerfall mai bun, avem multe surprize pentru voi in cadrul acestui turneu ! Va asteptam la toate concertele noastre, va garantam ca vor fi bestiale !” declara acelasi Oscar in cadrul comunicatului oficial de presa.

Biletele, in valoare de 65 ron, se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketfan.ro, www.biletoo.ro precum si in retelele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe. In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 ron.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook