Concert Hammerfall miercuri la Hard Rock Cafe din Bucuresti

de Buvnitz

Concert Hammerfall miercuri la Hard Rock Cafe din Bucuresti


Grupul suedez Hammerfall va sustine in aceasta seara un concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Concertul de la Bucuresti al regilor power metal va avea parte de un line-up de exceptie. Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial cei de la HAMMERFALL s-au anuntat formatiile care ii vor insoti in turneul "European Outbreak 2011" din aceasta toamna.

Desi e o formatie recent infiintata, AMARANTHE, este deja un nume cunoscut pe scena metal europeana avand la activ un turneu alaturi de legendarii Kamelot dar si mai multe concerte in Japonia inclusiv o apartie la renumitul festival Loudpark.

Al-2-lea nume propus e DEATH DESTRUCTION, un super-grup format din membri HAMMERFALL, DEATH BY APRIL si EX-EVERGREY, a caror album de debut a patruns deja in topurile din Suedia.

Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 21.00, gigantii heavy metal vor lua cu asalt scena Hard Rock Cafe. Concertul face parte din mult asteptatul turneu de promovare a albumului Infected, “European Outbreak 2011”, care se anunta de pe acum a fi un mare succes.

Dupa ce vara 2011 va fi una a festivalurilor internationale, “incepand cu 25 octombrie si pana pe 10 decembrie vom porni in adevaratul turneu de promovare a albumului Infected”, declara chitaristul Oscar Dronjak. “Veti vedea atunci ce are Hammerfall mai bun, avem multe surprize pentru voi in cadrul acestui turneu ! Va asteptam la toate concertele noastre, va garantam ca vor fi bestiale !” declara acelasi Oscar in cadrul comunicatului oficial de presa.

In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 ron.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook