HAMMERFALL vor lua o pauza in 2013

de George Lazar

HAMMERFALL vor lua o pauza in 2013


Suedezii de la Hammerfall au anuntat ca vor lua o pauza extinsa imediat dupa festivalurile din aceasta vara.


"Primii 15 ani au fost incredibili, este putin spus," declara chitaristul Oscar Dronjak, "si acum luam o pauza pentru a ne asigura ca avem inca 15 ani in fata."

Hammerfall nu va avea niciun fel de activitate in 2013 dar trupa promite ca se va intoarce in forta anul urmator. "Planul este sa folosim anul liber pentru a ne reincarca bateriile si sa venim mai revitalizati decat niciodata, cu un nou album in 2014," explica solistul Joacim Cans.

Trupa isi va sarbatori aniversarea de 15 ani la doua evenimente speciale din aceasta vara: 28 iulie in Dalhalla, Suedia si o saptamana mai tarziu la Wacken Open Air, Germania.

"Cu siguranta concertul la care ar trebui sa mergeti este cel din Dalhalla; va fi cel mai mare si mai special concert pe care l-am sustinut vreodata! Doua ore de muzica, efecte speciale si invitati speciali! Dar nu vom uita ca totul a inceput candva la Wacken, pentru noi," declara in continuare Joacim Cans.

Primul concert in afara sustinut in afara Suediei de Hammerfall a fost la Wacken si a marcat inceputul unei relatii lungi intre trupa si fanii germani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook