Biografie Hatesphere



Hatesphere

Genuri muzicale:
DeathThrash

Trupe similare:
Metallica  Sepultura  Slayer  Pantera  Megadeth  In Flames  Children Of Bodom

Trupa daneza Hatesphere s-a infiintat in 2001. Stilul formatiei variaza de la melodic death metal la thrash metal. Albumul de debut self-titled a aparut in acelasi an la Scarlet Records.
Un an mai tarziu, Hatesphere au lansat Bloodred Hatred.
Discografia Hatesphere include pana in prezent sapte albume de studio. Ultimul material se intituleaza Serpent Smiles and Killer Eyes si a fost lansat in 2007. In luna aprilie 2007, formatia daneza a filmat un videoclip pentru piesa Drinking With the King of the Dead, de pe noul album, avand-o in rolul principal pe Anne Lindfjeld.
Ultimul album Hatesphere, Serpent Smiles and Killer Eyes, ajunge pe pozitia cu numarul 26 in topul danez, lucru neobisnuit pentru un album thrash metal.

Stil: melodic death/thrash metal

Componenta:
Jacob Bredahl - voce
Peter Pepe Lyse Hansen - chitara
Jakob Nyholm - chitara
Dennis Buhl - baterie
Mixen Lindberg - bass

Discografie:
Hatesphere (2001)
Bloodred Hatred (2002)
Something old, Something New, Something Borrowed and Something Black (2003)
Ballet of the Brute (2004)
The Killing (EP, 2005)
The Sickness Within (2005)
Serpent Smiles and Killer Eyes (2007
HATESPHERE
www.hatesphere.com
www.myspace.com/hatesphere


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook