Heaven And Hell amana turneul

de Morrison

Heaven And Hell amana turneul
Trupa Heaven And Hell a anuntat ca nu vor mai concerta in Brazilia in decembrie 2007, asa cum anuntasera initial, ci turneul este amanat pentru inceputul anului viitor. Motivul amanarii sunt niste probleme de logistica, dupa cum au declarat membrii trupei.

Se pare ca intregul turneu sud-american al trupei va fi amanat pentru ianuarie-februarie 2008.

Viitorul material al trupei Heaven And Hell, albumul Live At Radio City Music Hall, nu va mai fi lansat mai devreme de 25 septembrie 2007, potrivit site-ului Black-Sabbath.com. Albumul live va fi lansat pe piata intr-un pachet promotional continand doua CD-uri si un DVD.

Live From Radio City Music Hall, noul DVD, reprezinta reuninunea formatiei Black Sabbath in componenta din perioada Dio, cu Ronnie James Dio la voce, alaturi de Tony Iommi, Geezer Butler si Vinny Appice. Acestia au concertat pe 30 martie 2007 in New York, iar concertul se gaseste integral pe recentul material Heaven And Hell.

Formatia a anuntat ca va organiza o sesiune de autografe, in care va sta si de vorba cu fanii prezenti.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: