Concert Heavy Duty, 13 Rituals si Evergreed in Sibiu

de George Lazar

Concert Heavy Duty, 13 Rituals si Evergreed in Sibiu


Pe 23 decembrie Bohemian Art & Flow Pub va invita la un concert in spiritul Craciunului alaturi de trei trupe din sfera metalului feros, trupe care vor incinge atmosfera ca la tropice.


De luat aminte ca:

- accesul la eveniment costa 10 ron, fiecare platitor fiind recompensat cu cate un EP Heavy Duty si cu multumirile de rigoare ca sustine scena de underground din Sibiu;
- vor exista si tricouri de vanzare la pret de criza;


Heavy Duty:


Formatia si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului 2007 in Sibiu, prin nevoia membrilor ei de a se intalni si de a produce mult zgomot. Totul a inceput ca un hobby intr-un garaj, insa incet dar sigur acest hobby s-a transformat intr-o activitate mai serioasa, lucru care a facut sa aduca trupa Heavy Duty in atentia scenei underground locale.

Din 2008 trupa are o activitate mai serioasa si a trecut la creerea de compozitii proprii in momentul de fata repertoriul numarand nu mai putin de 9 piese apartinand genului thrash/death metal. Desi piesele trupei par destul de agresive, multe dintre acestea incorporeaza parti melodice care aduc un aer experimental. Piese ca "Face of Murder", "Angry Again" si "Hunting Ghosts" sunt definitorii pt stilul trupei fiind incluse pe primul EP self titled sub productie proprie.

http://www.facebook.com/HeavyDutySibiu

http://www.myspace.com/heavydutysibiu


13 Rituals:

Trupa clujeana 13Rituals de Hardcore/Groove Metal (Influente: Deathcore , Crossover ) s-a infiintat in anul 2008. Inceputul anului 2009 marcheaza aparitia primului demo “First Demo” care contine 3 piese . Primul concert al trupei a fost in Cluj-Napoca , in data de 17 octombrie 2009. Dupa cateva concerte, se lanseaza primul EP intitulat "Rituals Of Punishment" pe data de 12.12.2009. Urmeaza mai multe concerte in tara iar 15 februarie 2010 marcheaza aparitia single-ului autoeditat “Poverty”.

In luna Mai 2011 , 13Rituals lanseaza primul videoclip ce prezinta piesa “Death Machine” .In prezent 13RITUALS lucreaza atat la un nou CD ce va fi lansat curand si de asemenea pregatesc si un DVD, ce va cuprinde filmari din studio , din cadrul aparitiilor live, si o serie de “Home Videos”.

http://www.facebook.com/13Rituals
http://13rituals.blogspot.com/

EvergreeD:

Cea mai longeviva trupa de melodic/death metal din Sibiu isi face din nou aparitia pe scena din Bohemian Flow. Cu o activitate presarata de-a lungul a aproape 15 ani, cu multe concerte in tara, Evergreed reuseste sa aduca un stil proaspat death-ului autohton, si va demonstra live acest lucru in deschiderea acestui eveniment.

Myspace: www.myspace.com/evergreedDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook