Castiga doua invitatii la concertul (HED) P.E. de la Bucuresti!

de Chaos Lore

Castiga doua invitatii la concertul (HED) P.E. de la Bucuresti!


Poti castiga una dintre cele doua invitatii de o persoana la concertul pe care (HED) P.E. il vor sustine in club Jukebox din Bucuresti pe 6 aprilie, cu Changing Skins si Coma in deschidere!

Pentru a participa la concurs lasa intr-un comentariu la postarea care anunta concursul pe pagina noastra de Facebook un link catre videoclipul tau preferat (HED) P.E. si spune-ne de ce iti place videoclipul si de ce vrei sa vii la concert pe 6 aprilie.

Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti dintre raspunsurile pertinente si care au respectat regula concursului, pe 5 aprilie dupa ora 15:00.


Succes!

Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu un concert incendiar oferit de (HED) P.E..

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook