Programul concertului (HED) P.E. la Bucuresti

de Buvnitz

Programul concertului (HED) P.E. la Bucuresti


Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza la Jukebox Venue doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc.

Joi, 5 aprilie, incepand cu ora 14:00, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Incepand cu ora 19:30 va avea loc un concert extraordinar sustinut de formatia Voodoo. Trupa abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si ragge, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc. Intrarea la acest eveniment este gratuita.

Vineri, 6 aprilie, ora 18:00, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. Incepand cu ora 20:00, se va desfasura un concurs de best trick. Seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E. , Coma , Changing Skins si cu premierea castigatorilor.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook