Heights - The Noble Lie (teaser single nou)

de Chaos Lore

Heights - The Noble Lie (teaser single nou)


Cel mai nou single Heights, "The Noble Lie", a fost difuzat luni seara in premiera la BBC Radio 1 si este disponibil deja la vanzare pe iTunes, alaturi de un B-side numit "Playgrounds".

Single-ul a fost lansat pe 22 aprilie prin Transcend Music si cate un teaser de 1:30 minute din fiecare piesa poate fi ascultat pe iTunes aici. "Playgrounds" este de fapt varianta acustica a noului single.

Heights au publicat un trailer video pentru noul lor album, pe care il puteti urmari mai jos. Pe fundalul trailerului se aude un fragment din single-ul "The Noble Lie". Materialul se numeste "Old Lies For Young Lives" si va fi lansat pe 29 aprilie prin Transcend Music. Albumul a fost inregistrat si produs alturi de John Mitchell si Ben Humphries la Outhouse Studios (You Me At Six, Enter Shikari, Architects, Funeral For A Friend).

Trupa a lansat deja videoclipul piesei "Eleven Eyes", un featuring cu solistul Sam Carter de la trupa britanica Architects, si a publicat single-ul "Stray Rats", ambele incluse pe noul disc.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook