Heights - The Noble Lie (videoclip nou)

de Chaos Lore

Heights - The Noble Lie (videoclip nou)


Britanicii de la Heights au lansat un nou videoclip, cel al noului single "The Noble Lie". Videoclipul poate fi urmarit mai jos.

Cel mai nou single Heights a fost difuzat luni seara in premiera la BBC Radio 1 si este disponibil deja la vanzare pe iTunes, alaturi de un B-side numit "Playgrounds". Single-ul a fost lansat pe 22 aprilie prin Transcend Music.

Heights au publicat un trailer video pentru noul lor album, pe care il puteti urmari mai jos. Pe fundalul trailerului se aude un fragment din single-ul "The Noble Lie". Materialul se numeste "Old Lies For Young Lives" si va fi lansat pe 29 aprilie prin Transcend Music. Albumul a fost inregistrat si produs alturi de John Mitchell si Ben Humphries la Outhouse Studios (You Me At Six, Enter Shikari, Architects, Funeral For A Friend).

Trupa a lansat deja videoclipul piesei "Eleven Eyes", un featuring cu solistul Sam Carter de la trupa britanica Architects, si a publicat single-ul "Stray Rats", ambele incluse pe noul disc.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook