Trupa Helloween se pregateste pentru lansarea unui nou material in luna mai

de Elena Paraschiv

Trupa Helloween se pregateste pentru lansarea unui  nou material in luna mai


Chitaristul Helloween, Michael Weikath a declarat intr-un interviu recent ca trupa este in faza finala a inregistrarilor pentru cel de-al 15-lea material din cariera trupei: "Mixajul albumului este in prezent aproape de final. Ne dorim sa fie gata cat de curand, pentru a-l prezenta unui cerc restrans format din reprezentantii media de profil. Sunt nerabdator sa aud rezultatul final".

Helloween a marcat cea de-a 30-a aniversare in 2014 prin reintoarcerea la casa de discuri si o relansarea a albumelor "The Dark Ride" (2000) si "Rabbits Don`t Come Easy" (2003), ambele extinse prin adaugarea unor track-uri bonus.

Trupa de power metal a inceput sa lucreze pentru noul material cu producatorul Charlie Bauerfeind (Blind Guardian, Hammerfall, Primal Fear) la MiSueno Studio in Tenerife.

Noul album va fi lansat in luna mai, via Nuclear Blast. Precedentul album "Straight Out Of Hell" a fost lansat in 2013.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook