Hellyeah lanseaza un DVD

de Morrison

Hellyeah lanseaza un DVD
Trupa Hellyeah va lansa un DVD intitulat Below the Belt pe data de 13 noiembrie 2007 la Epic Records. Dupa cum stiti, trupa Hellyeah este compusa din membrii ai formatiilor Pantera, Mudvayne, Nothingface.

Vinnie Paul Abbott, fostul baterist Pantera, a declarat ca este nerabdator sa mai cante in viitor impreuna cu formatia Hellyeah.

Mi-a facut placere sa compun pentru Hellyeah, spune Abbott. Asta am vrut sa facem inca de cand am infiintat trupa: sa ne distram si sa facem muzica care ne place, completeaza el.

Hellyeah au lansat recent cel de-al doilea single de pe primul lor album de studio, intitulat "Hellyeah". Intr-un interviu pentru The Metal Forge, bateristul Vinnie Paul Abbott (Hellyeah, ex-Pantera, Damageplan) a declarat ca trupa Hellyeah filmeaza concertele curente pentru a le include pe un viitor DVD ce va aparea in curand si care va fi primul material live al formatiei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: