Liderul Hellyeah a fost intervievat in Peoria (Video)

de Astaroth Priestess

Liderul Hellyeah a fost intervievat in Peoria (Video)

Chad Gray, liderul supergrupului Hellyeah, a stat de vorba cu Shawn Jones de la ILMO Entertainment pe data de 19 mai in Peoria, Illinois.

Discutia poate fi urmarita in doua parti mai jos.

In alta ordine de idei, supergrupul Hellyeah a semnat un contract cu Riot! Entertainment, casa de discuri sub egida careia isi vor lansa albumul "Stampede".

Discul va fi disponibil din vara anului curent.

Despre aceasta colaborare, John Howarth, CEO Riot! Entertainment a declarat: "Este o onoare absoluta pentru Riot! ca Hellyeah au ales sa lucreze cu noi. Asta este un proiect pe care l-am urmarit foarte intens. Albumul este absolut criminal si va da pe spate oamenii! Abia asteptam sa incepem sa lucram la el [...]".

Hellyeah este supergrupul care include in componenta sa muzicieni din numeroase formatii consacrate, printre care Vinnie Paul Abbott (ex-Pantera), Chad Gray (Mudvayne), Greg Tribbett (Mudvayne), Bob "Zilla" Kakaha (Damageplan) si Tom Maxwell (Nothingface).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: