High On Fire lanseaza un dublu album live

de Buvnitz

High On Fire lanseaza un dublu album live


Grupul american High on Fire pregateste lansarea a doua albume live intitulate "Spitting Fire Vol. 1" si "Spitting Fire Vol. 2". Ambele albume vor fi lansate pe data de 18 iuie.

Spitting Fire a fost inregistrat cu ocazia celor doua showuri sustinute in New York City pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Mixajul a fost ulterior pus la punct de Greg Wilkinson in studioul Earhammer din Oakland, California.

Tracklist-ul este:

"Spitting Fire Vol. 1":

01. Serums Of Liao
02. Frost Hammer
03. 10,000 Years
04. Devolution
05. Last
06. Fertile Green
07. Speedwolf

"Spitting Fire Vol. 2":

01. Rumors Of War
02. DII
03. Fury Whip
04. Madness Of An Architect
05. Face Of Oblivion
06. Hung Drawn and Quartered

07. Blood From Zion
08. Snakes For The Divine

De Vermis Mysteriis, cel mai nou album High On Fire, a fost lansat pe 3 aprilie, 2012 via One Music.

Inregistrat in studioul Godcity din Salem, Massachusetts impreuna cu producatorul Kurt Balou (chitaristul Converge), efortul de 10 piese reprezinta al saselea material discografic si urmasul lui Snakes For The Divine lansat in 2010, album ce a debutat pe locul 62 in Billboard 200.

De Vermis Mysteriis (Mysteries Of The Worm) este inspirat de povestea fictiva scrisa de Robert Bloch si 'imprumutata' apoi de H.P. Lovegraft pentru Cthulhu Mythos (Lovecraft a mentionat numele De Vermis Mysteriis' in una din cartile sale drept unul din cele mai diabolice secrete aflate vreodata de om).

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: