High On Fire nu mai participa la Mayhem Fest

de Mad Clown

High On Fire nu mai participa la Mayhem Fest


Trupa de metal High on Fire si-au anunat retragerea de la festivalul Mayhem Fest. Totul se datoreaza vocalistului Matt Pike, care va urma un tratament de reabilitare, acesta avand probleme cu alcoolul. Trio-ul isi va amana orice plan pana cand Mike isi va rezolva problemele de sanatate.

"High On Fire ar dori sa multumeasca tuturor implicati in Rockstar Energy Drink Mayhem Festival pentru oportunitatea de a participa in turneul din acest an. Cu regret va trebui sa ne retragem participarea intrucat prietenul si colegul nostru de trupa isi va incepe insanatosirea, insa apreciem foarte mult faptul ca am fost alesi sa participam in cadrul acestui festival" declara membrii trupei.

Noul album al trupei, De Vermis Mysteriies a fost lansat pe 3 aprilie via eOne Music si a debutat pe locul 61 in topurile Billboard in prima saptamana de la lansare, fiind cea mai buna pozitie a trupei in 14 ani de cariera.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: