Highlight Kenosis canta in acest weekend la Apasu Bar

de Buvnitz

Highlight Kenosis canta in acest weekend la Apasu Bar

Highlight Kenosis vor sustine un nou concert in Bucuresti, de aceasta data la Apasu Bar, sambata, 1 august, de la orele 21.30.

Matei, chitarist si compozitor HK: “Ne intoarcem in Bucuresti dupa o serie de concerte la mare, la Vama Veche, unde ne-am intalnit cu prieteni din toata tara. Va fi un concert de tinut minte, dedicat fanilor nostri de la Apasu, cu piese binecunoscute, dar si cu piese noi si surprize, ca de fiecare data la un nou concert HK. Va asteptam!”

Apasu Bar se afla pe str. Econom Cezarescu nr. 43 (langa Pui de urs).

In luna august, HK vor porni intr-un mini-turneu in regiunea Moldovei, ajungand pe 7 august la Suceava, la club Vox, pe 9 august la Botosani (Ipotesti), noi locatii urmand sa fie confirmate curand.

Highlight Kenosis a lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”. Piesa face parte din primul album al trupei, “Glowing”, ce va fi lansat in curand.

Clipul a fost lansat in premiera in Romania la MTV, pe 2 iulie 2009, orele 21. Videoclipul a fost prefatat cu un interviu in exclusivitate pentru MTV si de un material filmat la unul din concertele din Bucuresti ale HK.

Highligh Kenosis a terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Teddy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond. Albumul “Glowing” poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook