Highlight Kenosis lanseaza un nou videoclip

de Buvnitz

Highlight Kenosis lanseaza un nou videoclip

Highlight Kenosis lanseaza cel de-al doilea videoclip pe 21 septembrie 2009, in premiera la MTV, in emisiunea Alternative Nation.

Noul clip HK este la piesa It Wasn’t Love, care face parte din primul album al trupei, 'Glowing', si va putea fi urmarit din 22 septembrie si pe www.myspace.com/highlightrockband, pe youtube si pe mai multe posturi TV.

Clipul a fost filmat de regizorul Marius Olteanu si o aduce in prim plan pe Oana, solista trupei HK, care isi pune in valoare talentul de actrita in rolul unui personaj introspectiv, in cautarea propriei identitati. Muzica piesei, ca de altfel toate piesele HK, este semnata de Matei Damian-Ulmu, iar versurile ii apartin Oanei.

Oana Stoica, solista HK: “Suntem bucurosi ca am reusit sa filmam al doilea nostru clip cu Marius Olteanu. Este un adevarat profesionist, iar clipul o dovedeste cu prisosinta. Am filmat mai multe zile, pe strazile Bucurestiului, in parcuri, in autobuze, iar scenele de concert le-am tras la UNATC. Este o poveste despre dragoste, singuratate, despre relatii esuate, dar si despre speranta si puterea de a renaste. Va invitam sa o vizionati din 21 septembrie.”

In aceasta perioada, HK se pregatesc de lansarea oficiala a primului lor album, “Glowing”. Evenimentul de lansare va avea loc pe 7 octombrie la clubul Silver Church din Bucuresti cu un concert HK de exceptie, ce va marca si inceputul turneului national de promovare a discului.

Inrgistrarile la albumul “Glowing” au fost finalizate in ianuarie 2009, iar ulterior albumul a fost remixat si remasterizat in Suedia, la studioul celebrului producator Teddy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond.

Primul clip al trupei, la piesa “A Drop of You”, a fost filmat de regizorul Valentin Partenie si a fost prezentat in premiera tot la MTV Romania, pe 2 iulie 2009.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook