Highlight Kenosis si Tiarra concerteaza astazi la Silver Church

de Buvnitz

Highlight Kenosis si Tiarra concerteaza astazi la Silver Church

Highlight Kenosis isi lanseaza albumul 'Glowing' printr-un concert extraordinar ce va avea loc astazi, 7 octombrie 2009, la binecunoscutul club Silver Church din Bucuresti, incepand cu orele 20:30.


Highlight Kenosis au invitat trupa Tiarra sa sustina un recital in deschiderea concertului lor.

Concertul HK de la Silver Church va marca si inceputul turneului national de promovare a albumuluiGlowing”.

“Glowing” este un produs reprezentativ pentru HK, atat prin mesajul spiritual profund, cat si prin stilul muzical aparte, caracterizat de critica de specialitate drept melodic-progressive metal. Piesele albumului si aranjamentele muzicale ii apartin liderului si chitaristului HK, Matei Damian-Ulmu, versurile fiind semnate de solista HK, Oana Maria Stoica.

Pentru primul lor album, membrii HK, Matei, Oana, Dragos si John, au lucrat mai bine de o luna in studio, ulterior albumul fiind trimis in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul producatorului de metal Teddy Moller, renumit in lumea muzicala pentru colaborarile sale cu artisti internationali, printre care si King Diamond, pentru care a deschis cu trupa sa, Loch Vostok, turneul mondial al acestuia.

Biletele vor putea fi procurate la intrarea in sala in ziua concertului, la pretul de 10 lei. Fanii HK care vor cumpara CD-ul la intrare, vor avea acces liber la concert. Pretul unui CD este de 25 de lei. Accesul in sala se va face incepand cu orele 20:00.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook