Ultimul concert Highlight Kenosis?

de Buvnitz

Ultimul concert Highlight Kenosis?

Highlight Kenosis va sustine un ultim concert pe data de 4 Martie, in clubul Mojo din Capitala, dupa care va intra intr-o pauza pe termen nelimitat.

Noul videoclip semnat Highlight Kenosis, intitulat Flying Machine si extras de pe albumul Glowing, poate fi urmarit pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Videoclip Highlight Kenosis - Flying machine

La o luna dupa lansarea albumului de debut - Glowing, pe 7 octombrie 2009 – bateristul John Ciurea parasea grupul bucurestean de progressive metal HIGHLIGHT KENOSIS, urmat la scurt timp de basistul Dragos Serbanescu.

Cei doi membri ramasi, Matei Damian-Ulmu (chitaristul, compozitorul si liderul grupului) si Oana Maria Stoica (vocalista si autoarea textelor), nu s-au predat insa, ci au inceput sa caute inlocuitori, pe care i-au gasit uimitor de repede.

Cei doi noi componenti sint clujeanul Adi Sardi (bass, ex-SEVEN) si bucuresteanul Dan Alexandru (baterie), student in anul III la Universitatea Nationala de Muzica din capitala, sectia de percutie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook