HIM si Anathema, turneul perfect pentru printesele intunericului

de Buvnitz

HIM si Anathema, turneul perfect pentru printesele intunericului


Grupul finlandez HIM se intoarce pe continentul american impreuna cu Anathema. Este vorba de un turneu ce debuteaza pe 7 martie si se va incheia in data de 25 martie cu un show in Houston, Texas.

Trupa isi promoveaza in continuare noul album, Tears On Tape, lansat in data de 30 aprilie, 2013 via Razor & Tie. Al optulea album al finlandezilor a fost inregistrat in studiourile Finnvox alaturi de producatorul Hiili Hiilesmaa (Apocalyptica, Amorphis, Moonspell) si mixat in Londra de Tim Palmer, acelasi care s-a ocupat de Dark Light si Venus Doom.

"Va fi un modern retro" declara solistul Ville Valo. "Va suna intre Roy Orbison si Metallica. Am vrut un album cu o atitudine punk-rock si in acelasi timp am vrut o calitate naiva, sentimentala, tipic Roy Orbison."

Actuala componenta HIM este formatia din Ville Valo (voce), Mikko "Linde" Lindstrom (chitara), Mikko "Mige" Paananen (bass), Janne "Burton" Puurtinen (clape), and Mika "Gas" Karppinen (tobe).

Datele turneului american le gasiti mai jos:

3/7/14 — Hollywood, Calif. — House Of Blues Sunset Strip
3/8/14 — Anaheim, Calif. — House Of Blues
3/9/14 — San Francisco, Calif. — The Fillmore
3/12/14 — Chicago, Ill. — House Of Blues
3/13/14 — Cleveland, Ohio — House Of Blues
3/14/14 — New York, N.Y. — Irving Plaza
3/15/14 — Philadelphia, Pa. — T.L.A.
3/16/14 — New York, N.Y. — Irving Plaza
3/18/14 — Atlanta, Ga. — Center Stage
3/19/14 — Orlando, Fla. — House Of Blues
3/20/14 — Ft. Lauderdale, Fla. — Revolution
3/24/14 — New Orleans, La. — House Of Blues
3/25/14 — Houston, Texas — House Of BluesDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook