Courntey Love este data in judecata

de Buvnitz

Courntey Love este data in judecata


Courtney Love este data in judedata pentru suma de 466.000 dolari de catre fostul ei avocat Keith A Fink care sustine ca solista Hole ii trimitea daruri, bilete de multumire, flori si bilete la concerte insa niciodata renumeratia stabilita in contract.

Reprezentantii artistei declara: 'In ce ne priveste nu exista niciun proces. Keith a fost avocatul ei acum foarte multi ani asa ca e un pic ciudat ca aceste acuzatii sa iasa la suprafata dupa atat de mult timp.'

Love a pierdut drepturile asupra imaginii lui Kurt Cobain dupa ce acestea au fost transferate in 2010 catre fiica lor, Frances Bean.

Un raport afirma ca Love nu mai are drepturi nici asupra muzicii si imaginii Nirvana, care sunt acum controlate 100% de catre Primary Wave Music CEO Larry Mestel.

S-a speculat ca Love intentioneaza sa scrie o carte in care sa faca clara povestea mariajului cu Kurt vazuta prin ochii ei, la fel si povestea carierei sale si relatiilor cu alte celebritati.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: