Courtney Love este atacata dur de Billy Corgan

de Buvnitz

Courtney Love este atacata dur de Billy Corgan

Billy Corgan, liderul grupului Smashing Pumpkins, a inceput un razboi personal impotriva artistei Courtney Love, lidera grupului Hole.

Motivul disputei este lansarea primului album Hole dupa o pauza de 12 ani, intitulat Nobody's Daughter.

Corgan afirma ca Love a dat dovada de o lipsa de responsabilitate ce a dus nu numai la pierderea integritatii muzicale dar si pierderea custiodiei in cazul fiicei sale, Frances Bean Cobain.

Corgan a ridiculizat si abilitatea artistei de a compune muzica. Intr-un comunicat emis pe Twitter, acesta afirma:

'Daca nu poti compune piese atunci ar trebui sa te multumesti cu faptul ca ai reusit sa-i pacalesti pe altii care au muncit pentru tine.'

Declaratia are legatura cu faptul ca artistul nu a permis folosirea pieselor compuse alaturi de Love pentru a fi incluse pe albumul Nobody's Daughter.

'Ar fi o mare problema pentru ca eu nu i-am permis sa foloseasca piesele. Nu doresc sa o sprijin.' a delcarat acesta.

Nobody's Daughter este urmasul lui America's Sweetheart, albumul solo lansat de Love in 2004.

La acea vreme materialul a fost catalogat drept un dezastru, fiind lansat in perioada in care artista s-a confruntat cu probleme legate de consumul de droguri, alcool si nu in ultimul rand, custodia fiicei sale care in acest moment locuieste alaturi de bunica si matusa.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: