Courtney Love il acuza pe Dave Grohl ca profita pe nedrept de pe urma Nirvana (video)

de Chaos Lore

Courtney Love il acuza pe Dave Grohl ca profita pe nedrept de pe urma Nirvana (video)


Courtney Love, solista formatiei Hole si vaduva regretatului Kurt Cobain, a facut declaratii declamative in culise dupa ce a coborat de pe scena festivalului brazilian SWU ce a avut loc pe 13 noiembrie. O filmare poate fi urmarita mai jos.


Love s-a grabit sa plece de pe scena evenimentului din Sao Paulo dupa ce un individ din multime a ridicat pe brate o imagine cu Kurt Cobain in timpul concertului artistei. Aceasta a revenit pe scena doar dupa ce o persoana din anturajul ei a convins publicul sa scandeze "Foo Fighters sunt gay!".

Apoi a facut o afirmatie in legatura cu fostul tobosar Nirvana, Dave Grohl: "Nu imi pasa ce asculati acasa, dar daca un tip ia mancarea de la gura copilului meu, sa-l ia dracu!".

Dupa concert, Love a explicat mai pe larg nemultumirea ei fata de faptul ca Grohl face bani de pe urma numelui Nirvana in continuare, chiar daca "nu a scris nici macar o nota" pentru aceasta trupa.

"Dave face 5 milioande de dolari per concert, nu are nevoie de banii astia - asa ce de ce naiba are o polita Nirvana Inc. si eu nu am? Saptamana trecuta a cumparat un Aston Martin din ea", a declarat solista.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: