Courtney Love nu a reusit sa distruga casnicia lui Gwen Stefani

de Buvnitz

Courtney Love nu a reusit sa distruga casnicia lui Gwen Stefani

Potrivit The Pulse Of Radio, la cateva zile dupa ce Courtney Love a afirmat ca s-a culcat cu Gavin Rossdale in timp ce acesta se afla intr-o relatie cu Gwen Stefani, fostul membru BUSH a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj in care explica ca mariajul intre el si Gwen Stefani nu are probleme.

Acesta explica, 'Gwen si Gavin Rossdale doresc sa asigure fanii ca nu exista probleme in ce priveste relatia si casnicia celor doi. Orice s-a intamplat inaintea casniciei nu a avut impact asupra situatiei actuale. Totul este bine in familia Rossdale.'

Courtney Love (Hole)
, a facut recent o declaratie socanta, ea afirmand ca a avut o aventura cu sotul lui Gwen Stefani, vocalul trupei Bush.

Mai mult, Courtney sustine ca Gwen era la curent cu relatia intima pe care sotul ei o avea cu ea, relateaza Daily Mail. Solista trupei Hole a mai declarat ca Gavin Rossdale era foarte priceput in pat, probabil si multumita lui Gwen.

Intrebata daca relatia intima dintre ea si Gavin Rossdale avea loc cand solistul Bush era casatorit, Courtney a raspuns ca da, completand ca aventura lor a durat 8 luni.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: