Courtney Love se declara fana Savages si doreste sa mearga in turneu cu trupa

de Ana-Maria Gavrila

Courtney Love se declara fana Savages si doreste sa mearga in turneu cu trupa


Courtney Love a declarat de curand ca este o mare fana a formatiei Savages si ca isi doreste sa mearga in turneu alaturi de trupa britanica. Solista formatiei Hole a numit single-ul "Shut Up" - piesa ce deschide albumul de debut al fetelor de la Savages, "Silence Yourself", care a aparut in luna mai - ca fiind favorita sa.

"Am ascultat aceasta trupa incredibila - o trupa de fete, din Anglia - numita Savages. Sunt extraordinare", a povestit Courtney Love celor de la Vanity Fair. "Au o piesa intitulata "Shut Up". Este foarte Siouxsie Sioux. Are la inceput acel intro - cuvinte rostite care sunt pur si simplu geniale, despre cum sa tii la propria ta disciplina si sa nu te lasi distras de alte lucruri. Plus ca sunt frumoase!"

"Mi-ar placea sa merg in turneu cu ele. Le-am scris o scrisoare de fana foarte entuziasta pentru ca le-am ascultat albumul intreaga zi si mi se pare fascinant de fiecare data cand vad ca apare o trupa de fete care sunt talentate si care nu isi pun artificii sa le sara din sani!"

Courtney Love lucreaza in prezent la un volum de memorii, ce s-ar putea intitula "Girl With The Most Cake" si pe care l-a asemanat cu "My Booky Wook", cartea lui Russell Brand.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: