Courtney Love se declara fana Savages si doreste sa mearga in turneu cu trupa

de Ana-Maria Gavrila

Courtney Love se declara fana Savages si doreste sa mearga in turneu cu trupa


Courtney Love a declarat de curand ca este o mare fana a formatiei Savages si ca isi doreste sa mearga in turneu alaturi de trupa britanica. Solista formatiei Hole a numit single-ul "Shut Up" - piesa ce deschide albumul de debut al fetelor de la Savages, "Silence Yourself", care a aparut in luna mai - ca fiind favorita sa.

"Am ascultat aceasta trupa incredibila - o trupa de fete, din Anglia - numita Savages. Sunt extraordinare", a povestit Courtney Love celor de la Vanity Fair. "Au o piesa intitulata "Shut Up". Este foarte Siouxsie Sioux. Are la inceput acel intro - cuvinte rostite care sunt pur si simplu geniale, despre cum sa tii la propria ta disciplina si sa nu te lasi distras de alte lucruri. Plus ca sunt frumoase!"

"Mi-ar placea sa merg in turneu cu ele. Le-am scris o scrisoare de fana foarte entuziasta pentru ca le-am ascultat albumul intreaga zi si mi se pare fascinant de fiecare data cand vad ca apare o trupa de fete care sunt talentate si care nu isi pun artificii sa le sara din sani!"

Courtney Love lucreaza in prezent la un volum de memorii, ce s-ar putea intitula "Girl With The Most Cake" si pe care l-a asemanat cu "My Booky Wook", cartea lui Russell Brand.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook