Universal Music lanseaza noul album semnat Hole

de Buvnitz

Universal Music lanseaza noul album semnat Hole

Courtney Love lanseaza Nobody's Daughter, primul album Hole din ultimii 10 ani. Materialul va fi disponibil din 27 aprilie.

Primul single de pe noul album, Nobody’s Daughter, se numeste Skinny Little b***h si a avut premiera mondiala la inceputul lunii martie. La realizarea albumului pe care l-a compus impreuna cu Linda Perry, artista a colaborat cu producatori de renume ca Michael Beinhorn sau Billy Corgan (Smashing Pumpkins).

Noul album a avut parte si de cateva intreruperi, datorate neintelegerilor aparute intre Courtney si Billy Corgan. Dupa cateva runde in care fiecare a vrut sa isi demonstreze priceperea in ale muzicii, intr-un final cei doi s-au impacat. Mai mult, Courtney i-a scris solistului de la The Smashing Pumpkins o scrisoare pe care a facut-o apoi publica :

Dragul meu Billy: Te iubesc. Iubesc sufletul tau puternic si etern, iubesc chiar si piesele tacnite, magnifice, puternice si zgomotoase pe care le scrii si pe care imi permiti sa le cant.

Din nou am creat frumusete din agonia relatiei noastre, din temerile ingropate sau vii, din tot ceea ce este adevarat, ce trebuie sa faca parte din ciclul etern pe care il reprezinta Billy & Courtney.

Sper sa imi primesti scuzele pentru miile de motive care te-ar fi putut face sa te simti jignit, pentru ca eu stiu ca esti un rege, un print, un suflet nobil. Nimeni nu imi va forta vreodata mana, nimic nu va interveni intre noi.

Dragoste eterna, zbucium etern, razboincii eterni… te iubesc si niciodata nu voi putea sa iti multumesc indeajuns….

Cine s-a indragostit in anii ‘90 de muzica celor de la Hole, dar si-a pierdut speranta ca vreodata sa mai auda piese la fel de bune ca Doll Parts sau Violet, vor avea parte de o surpriza… Courtney Love is back !

TRACKLISTING

Nobody’s Daughter
Skinny Little b***h
Honey
Pacific Coast Highway
Samantha
Letter To God
For Once In Your Life
Because You’re Worthless
Loser Dust
How Dirty Girls Get Clean
BONUS TRACK
Never Go Hungry
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: