Clown (Slipknot) va regiza noul videoclip Hollywood Undead

de Buvnitz

Clown (Slipknot) va regiza noul videoclip Hollywood Undead


Hollywood Undead se pregatesc pentru lansarea unui nou album intitulat Notes From The Underground.

Cu un nou an plin de provocari, rockeri si artisti din intreaga lume vor incerca sa prinda cel mai bun loc iar Hollywood Undead ofera un extra boos noului single 'We Are' dupa ce au anuntat ca videoclipul va fi regizat de Shawn 'Clown' Crahan, percutionistul formatiei Slipknot.

Crahan a ajutat Slipknot in drumul catre succes iar artistul isi va 'imprumuta' talentul pentru videoclipul piesei We Are.

'Shawn este un om care vede arta prin alti ochi. Este un regizor extraordinar iar impreuna vom oferi un material cu adevarat memorabil.' declara Da Kurlzz.

'Piesa are ca subiect o rezistenta colectiva. Majoritatea tacuta, o oda a spiritului rebel. Pastram o identitate underground. Piesele vorbesc despre acei oameni care nu discuta deschis. Pe masura ce imbatranim, acceptam minciunile mai usor.'

'Avem o legatura cu acesti tineri care apreciaza onestitatea iar noi le vom spune adevarul.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook