Biografie HOLY MOSES



HOLY MOSES

Genuri muzicale:
Thrash

Trupe similare:
Metallica  Sepultura  Slayer  Pantera  Megadeth  Bullet for My Valentine  Exodus

Holy Moses au luat fiinta in 1980 in Germania, fiind una dintre primele formatii de thrash metal din tara lor.
O particularitate care a atras atentia asupra acestei formatii este prezenta unei soliste in line-up, un fapt destul de neobisnuit pentru o trupa de thrash metal.
De-a lungul timpului, trupa a lansat nu mai putin de 11 materiale de studio, precum si multe demo-uri, compilatiii si single-uri.
Stil: thrash metal
Componenta:
Sabina Classen - voce
Michael Hankel - chitara
Oliver Jaath - chitara
Atomic Steiff - baterie
Thomas Neitsch - bass
Discografie:
Queen of Siam (1986)
Finished With the Dogs (1987)
The New Machine of Lichtenstein (1989)
World Chaos (1990)
Terminal Terror (1991)
Reborn Dogs (1992)
No Matter What's the Cause (1994)
Master of Disaster (2001)
Disorder of the Order (2002)
Strength Power Will Passion (2005)
Agony of Death (2008)
HOLY MOSES
www.holymoses.net
www.myspace.com/holymosesgermany


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook