Castiga o invitatie dubla la concertul Ian Brown!

de Chaos Lore

Castiga o invitatie dubla la concertul Ian Brown!


METALHEAD ofera o invitatie dubla la concertul pe care Ian Brown il va sustine la Arenele Romane pe 10 septembrie.

Parintele brit rock-ului din era Madchester, desemnat Godlike Genius de revista NME, va concerta in premiera in Romania, cu sprijinul adidas Originals, in cadrul Control Day Out, alaturi de UNKLE si Suie Paparude.

Pentru a participa la concurs scrie-ne intr-un comentariu mai jos cum se numeste trupa al carei solist a fost Ian Brown. Daca ai raspuns corect, poti fi castigatorul ce va fi desemnat prin tragere la sorti pe 9 septembrie. Succes!

Cel mai recent album Ian Brown, My Way, lansat in 2009, dovedeste ca artistul britanic mai are inca multe de spus in peisajul muzical actual: single-ul Stellify si cover-ul dupa celebra piesa In The Year 2525 au cucerit topurile si au atras aprecierile criticilor.

Cu precadere autobiografic, discul este influentat atat de Thriller-ul lui Michael Jackson, a carui “matrita de succes” a fost aplicata fiecarei piese de pe album, dupa cum Brown insusi a marturisit intr-un interviu pentru NME, dar si de punk-ul distructiv marca Sex Pistols, Ian Brown fiind un admirator al lui Sid Vicious si al “tratamentului” aplicat de acesta slagarului etern My Way, facut celebru de Frank Sinatra.

Biletele pentru Control Day Out powered by Tuborg pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook